English Dutch

BLACK SHADOW

 

 

Update
Black Shadow is op maandag 15 februari 2016 op 9.5 jarige leeftijd overleden. Liesbeth trof Black Shadow aan met een gebroken been in de bak. Zij liet ter plekke foto’s nemen waaruit bleek dat het om een gecompliceerde breuk ging. De foto’s bevestigden haar meest afschuwelijke vermoeden; de vooruitzichten op een waardig bestaan voor haar droompaard waren zeer ongunstig. In een fractie van een seconde moest Liesbeth de moeilijkste beslissing van haar leven nemen en liet hem direct inslapen om verder lijden te voorkomen. Rest in peace lieve Shadow.
Liesbeth’s ‘once in a lifetime’ paard liep op 9.5 jarige leeftijd al Grand Prix.

 

 

Zwarte ruin van Voice x Sandro Hit x Ferro   Geboren 6-6-2006


Liesbeth: "Black shadow heb ik als 2,5 jarige gekocht bij de Gebroeders Mook.
Hij kwam net uit de 2de bezichtiging van het KWPN.
Als 3 jarige mocht hij zich laten zien als nakomeling op de hengstenshow van zijn vader Voice die nu onder Edward Gal gereden wordt.

Als 4 jarige werd hij weer uitgenodigd maar nu reed ik hem. En hoe gaaf was dat! Ik was zo trots en wat liet hij zichzelf zien.
Toen hij 4 jaar was heb ik een jonge paarden competitie gereden in Roosendaal.  Hij werd uiteindelijk 3e.
Als 5 jarige heeft hij de Pavo cup gelopen en werd geselecteerd voor de halve finale. Helaas heb ik mij daar terug moeten trekken vanwege het slechte weer.
Black shadow liep op 6 jarige leeftijd Z1 en op 6,5 jarige leeftijd ZZ LICHT. Als 7 jarige liep hij ZZ ZWAAR, met 7,5 jaar Prix St. George en o
p 9 jarige leeftijd Grand Prix met winst!

 


WAT EEN PAARD - WAT EEN TALENT!


Niet altijd de makkelijkste maar we komen er wel.

Black shadow is in ieder geval mijn ticket naar mijn DROOM."